Here is some feedback from previous students.

Cristina, C sat the IELTS exam on 28 Novemvber 2020:

IELTS Academic, 28.11.2020, Eurocentres London Central. Îmi voi aminti mereu cu plăcere de pregătirea la engleză cu doamna Beceru. Aceste ore m-au ajutat nu doar în privința înțelegerii formatului testului IELTS dar și asupra viziunii asupra multor aspecte ale vieții cotidiene. Materialele puse la dispoziție au fost extrem de utile și sfaturile au contribuit enorm la rezultatul final, 8.5. ( Reading 9, Listening 9, Writing 7.5 și Speaking 8.5). Sunt sigură că oricine poate obține rezultatele dorite cu ajutorul doamnei profesor!

Alina, A sat the IELTS exam on 10 October 2020:

Mrs Beceru is one of the most dedicated and passionate individuals that I’ve ever encountered and had the honor to work with. Apart from being a wonderful, kind person, her efficient way of teaching kept me motivated and helped me to reach my goals and pass the IELTS Academic exam in 2 months’ time. I couldn’t have done it without her and for that I’m eternally grateful. Listening 9, Reading 7, Writing 7, Speaking 7.5.

Madalina, C sat the IELTS exam on 11 July 2020:

Teacher, I want to thank you for all your support and help throughout my English journey. Before knowing Mrs Beceru, I really thought that this great achievement was impossible for me, due to the fact that I wasn’t keen on learning foreign languages. With her support and relevant advice I reached one of my biggest goals, becoming proficient in a different language and scoring great marks in the IELTS exam: Listening 9, Reading 8.5, Writing 7, Speaking 8.
Mrs. Beceru truly knows how to make her students to overcome every weakness regarding learning English and furthermore she makes you have an open minded view about the process of learning, about life as a whole, aspect which really helped me succeed. Thank you teacher for contributing to my objective: becoming a registered pharmacist in the UK. Thanks to you, my career will become even brighter.

Cristian, M sat the IELTS exam on 7 March 2020:

I would like to thank you for your support and I have to say I am very pleased with my results: Listening 7.5, Reading 7, Writing 6.5, Speaking 6.5.
Overall 7.

Anca,T sat the IELTS exam on 18 January 2020:

Sunt profund recunoscatoare pentru timpul petrecut alaturi de doamna B. Materialele de lucru sunt complexe si reprezinta baza unei pregatiri de succes. Sedintele au fost foarte eficiente fara a fi coplesitoare, iar pe langa cunostintele acumulate mi-am imbunatatit increderea in sine. Sustin cu toata increderea ca pregatirea alaturi de doamna B garanteaza rezultate favorabile. Speaking of which: Listening 9, Reading 9, Writing 8, Speaking 7,5. Overall Band 8.
Apreciez enorm ajutorul dumneavoastra! Fara Dumneavoastra aceste note ar fi fost imposibile.

Stefana, E sat the IELTS exam on 7 December 2019:

In urma celor două luni în decursul cărora am făcut pregătire pentru examenul de limbă engleză IELTS, am reușit să îmi îmbunătățesc abilitățile de writing, reading, listening și speaking, obținând în final Band 8 overall (Reading: 8.5; Listening: 8.5; Writing: 7; Speaking: 7.5). Evoluția cunoștințelor mele a fost una graduală, dezvoltându-se vizibil de la ședință la alta datorită materialelor de lucru și studiu pe care le-am primit ca temă și a feedback-ului oferit de doamna profesoară.

Ioana, B sat the IELTS exam on 7 November 2019:

Listening 7.5, Reading 7, Writing 7, Speaking 7.5, Overall 7.

Cristina, S sat the IELTS exam on 7 November 2019:

Listening 8, Reading 8, Writing 7, Speaking 8.5 Overall 8. Thank you so much for your guidance and advice. I would have never managed to progress this much if it weren’t for your help!

Irina, B sat the IELTS exam on 17 August 2019:

Doamna profesoara Nela Beceru, va multumesc din suflet pentru ajutorul acordat si pentru tot sprijinul pe care mi l-ati oferit pentru a reusi la examenul academic de limba engleza IELTS. Pana sa va cunosc pentru mine acest examen a reprezentat imposibilul… Acum un an eram la un nivel incepator, incercand sa inteleg care este cea mai eficienta cale pentru a invata limba engleza.
Cand am inceput pregatirea cu dumneavoastra, eram proaspat absolvent al facultatii de Medicina Veterinara si student in anul 2 la profilul asistent medical generalist. Visul meu era sa ajung asistent in Anglia si sa reusesc in viitor sa deschid o clinica veterinara. Pentru a implini acest vis trebuia sa obtin un overall 7 la examenul IELTS (minim 7 la probele listening, speaking si reading si 6.5 la writing).
Am inceput pregatirea cu doamna profesor acum un an, inca de la prima noastra intalnire imposibilul a inceput sa se transforme in speranta. Prin materialele oferite si modul de predare am devenit din ce in ce mai increzatoare, dumneavoastra mi-ati sculptat un spirit de invingator. Dupa fiecare intalnire intelegeam mai mult in ceea ce consta acest examen si eram mult mai aproape de reusita. Cu toata sinceritatea, marturisesc ca doamna profesor este un model, un model de perfectiune, devotament, incredere in sine, siguranta si un mentor care detine armele si ingredientele necesare pentru a cladi elevi de succes.
M-ati ajutat enorm sa inteleg gramatica limbii engleze, sa o aplic cu usurinta in conversatii, sa-mi imbunatatesc vocabularul si mai ales mi-ati oferit puterea de a continua sa invat aceasta limba si de a nu renunta la visul meu. Abia asteptam sa merg la pregatire, pentru ca ma intorceam zambind dupa intalnirile cu dumneavoastra, plina de dorinta si incepeam sa invat si mai mult. Avand un asa profesor model intotdeauna imi doream sa ma ridic la asteptarile dumneavoastra si sa nu va dezamagesc.
La acest examen am obtinut 7 la listening, 8 reading, 6.5 la writing si 7 la speaking. Am reusit obtinut notele necesare din prima incercare, sunt extrem de bucuroasa!!! Cand ma gandesc cum as putea sa va multumesc, cuvintele isi pierd puterea si forta, dar cred ca cea mai mare multumire pentru dumneavoastra este faptul ca impreuna am reusit!
Multumesc om frumos, si dincolo de ajutorul oferit, va sunt recunoscatoare ca mi-ati oferit ocazia sa va cunosc, cred ca acesta este cel mai mare castig!

Tutor’s Note: Draga Domnisoara Irina, Va multumesc pentru aprecieri. Sunt si mai fericita ca, pe parcursul colaborarii noastre, am reusit sa realizam o comunicare eficienta care s-a finalizat cu atingerea scopului propus. Ca trainer, am avut o bucurie nespusa sa observ la fiecare sedinta, hotararea Dumneavoastra neclintita, disponibilitatea SINCERA pentru efort pe care ati aratat-o, credinta ferma ca veti reusi. La randul meu, ma consider privilegiata ca v-am cunoscut si mi s-a permis sa contribui la succesul Dumneavoastra.
Un succes care va apartine in totalitate si pe care il meritati cu prisosinta.
Va multumesc si va doresc numai bine!

Maria, P sat the IELTS exam on 27 July 2019:

Va multumesc pentru ajutorul acordat. M-am pregatit cu materialele pe care mi le-ati oferit, bine explicate si utile! Am reusit sa iau un scor overall de 7! Am luat 6.5 in Listening (puteam mai mult, dar nu m-am putut concentra cu ecoul din sala), 8 in Reading, 6.5 in Writing si 7.5 in Speaking. Eu sunt multumita de scor si este suficient pentru a aplica in Olanda la cursul pe care mi-l doresc. Va multumesc!

Roxana, N sat the IELTS exam on 23 May 2019:

Before I first met Ms B, it seemed impossible to pass IELTS. However, from the beginning, she identified my weak points and found the most efficient ways to tackle them.
Every session came with many explanations, invaluable advice and well-structured materials regarding each part of the test.
The feedback for homework was always given in a friendly and honest manner, this helping me not only to improve my English level, but also to trust myself.
I realised that time is the worst enemy (especially for writing) when my tutor gave me a surprise-test. Even though the first attempt wasn’t good at all, she showed patience and taught me to learn from my mistakes.
‘Don’t dream of success. Work for it!’ was the quote written on Ms Beceru’s desk. These sentences made me understand that a positive result calls for lots of practice. Having to write my thesis was an impediment in preparation for this exam, but I still managed to obtain a good score, which gives me the opportunity to continue my studies and start a career abroad: 8.5 listening, 8 reading, 6.5 writing, 6.5 speaking – overall 7.5.
To conclude, I would like to thank Ms Beceru for being an important step in my future career. Wish her all the best!

Dragos, V sat the IELTS exam on 1 November 2018:

Am primit rezultatele dela IELTS si am obtinut 7.5 overall! la reading si Writing am obtinut 7, iar la Listening si Speaking 7.5. Ma asteptam la mai mult la Listening si Speaking , dar oricum nu m-ar fi afectat pe viitor la facultate. Am obtinut note bune pentru a fi acceptat oriunde imi doresc.
Va multumesc frumos ca m-ati ajutat si m-ati pregatit!

Mihaela, G sat the IELTS exam on 1 November 2018:

As vrea sa va multumesc enorm pentru colaborarea minunata. Trebuie sa recunosc ca, desi testul a fost o provocare mare, am reusit sa iau notele necesare. Nu doar ca m-ati ajutat sa imi indeplinesc visul, dar mi-ati oferit sfaturi pretioase pe care le voi tine minte. Mereu asteptam sa vin la sedinta, indiferent de munca depusa, stiind ca voi evolua alaturi de Dumneavoastra. Sunteti o persoana deosebita si stiti sa scoateti ce este mai bun din oameni.
Multumesc din nou!
Speaking: 6.5, Reading 6, Listening 7.5 and Writing 6.5. Overall score 6.5.

Simona, O sat the IELTS exam on 20 October 2018:

Testul IELTS a fost una dintre cele mai mari provocări din viața mea. L’am tratat cu superficialitate încă de la început, iar ce 2 încercări eșuate prin care am trecut m’au făcut sa’mi pierd speranța și încrederea ca voi mai avea succes. La recomandarea unei colege am apelat la Ms Beceru, care a fost disponibilă pentru a ma ajuta in pregătirea pentru examen. Încă de la prima sedinta m’am simțit încurajată și motivata sa merg mai departe, datorita profesionalismului și siguranței pe care o inspira Doamna profesor. Ms Nela Beceru nu e doar un profesor foarte bun, ci și un mentor care înțelege nevoia de relaționare cu elevul sau.
O recomand cu toată încrederea pe Doamna Profesor, care pentru mine a reprezentat singura cale in obținerea rezultatului favorabil al examenul IELTS.
Listening 7.5, Reading 7, Writing 6.5, Speaking 7.5.

Andreea, Z sat the IELTS exam on 21 July 2018:

Listening 8, Reading 7.5, Writing 7.5, Speaking 7.5.

Sanziana, F sat the IELTS exam on 21 July 2018:

She got the following marks: Listening 7.5, Reading 7.5, Writing 7, Speaking 8. Congrats!

Ioana, C sat the IELTS exam on 12 May 2018:

I am immensely grateful to Ms B for the invaluable help she provided. I needed a high score (at least 7.5) in IELTS and upon failing to achieve this at the first attempt, I resorted to help from a private tutor. From the very beginning Ms B identified my weak points and supplied straightforward solutions. I took the test again on 12 May, this time with the desired results: Listening 9, Reading 8, Writing 8, Speaking 8. Overall 8.5.
I commend Ms B for her patience, perseverance and ability to motivate students. Working under her guidance was a real eye-opener.
Thank you again!

Catalina, I sat the IELTS exam on 3 March January 2018:

Listening 7.5, Reading 8, Writing 7, Speaking 8. Overall 7,5.

Alexandra, I sat the IELTS exam on 13 January 2018:

Listening 7, Reading 8, Writing 7, Speaking 8. Overall 7,5.

Ioana Cristina, B sat the IELTS exam on 3 December 2017:

Este foarte important să știi ce îți dorești să faci in viața și cum sa treci cu usurinta de obstacolele pe care le întâlnești în calea ta. Pentru mine, viitorul meu consta în a reuși la o Universitate in afara și un posibil impediment l-a reprezentat testul de limba Ielts pe care trebuia să îl trec cu nota mare. In urma unei colaborări armonioase de aproape trei luni, am reușit să evoluez semnificativ la limba engleză și prin urmare sa obțin un overall score de 7.5 ( 8 reading, 8.5 listening, 7 speaking, 7 writing). O recomand cu căldură pe doamna profesoara deoarece m-a motivat în permanență să dau tot ce este mai bun din mine, ajutandu-ma sa îmi îmbogățesc vocabularul semnificativ intr-un timp foarte scurt, lucru care nu mi s-a întâmplat în 4 ani de liceu.
Va mulțumesc mult încă o data pentru ca m-ati îndrumat și pentru că ați făcut învățatul ceva distractiv și plăcut!

Iulia, P sat the IELTS exam on 24 June 2017:

Doamna Profesoara va multumesc din suflet pentru ce ati scris! M-am emotionat! Pentru mine ati fost mai mult decat un simplu profesor…ati fost si psiholog, confident si ati devenit un adevarat PRIETEN! Va multumesc pentru rabdare, pentru tot ce m-ati invatat si imi doresc sa va revad cat de curand! Toate cuvintele dumneavoastra de incurajare au contat foarte mult pentru mine si mi-au dat puterea sa merg mai departe!
Va tin la curent cu ce o sa fac mai departe! Deja am un interviu pe 4 august la o clinica din Luton! Va multumesc inca odata pentru tot! ❤️
Listening 7, Reading 6.5, Writing 7, Speaking 7.

Tutor’s Note:I received the message above as a reply to: Buna ziua, felicitari pentru rezultat, parerea mea este ca e un rezultat foarte bun in conditiile date si reflecta nivelul Dumneavoastra. Dupa nota obtinuta la reading inclin sa cred ca a fost destul de grea partea aceasta (sau a fost un accident?). Ar fi grozav daca e posibil sa incepeti lucrul in specialitatea Dumneavoastra cat mai repede posibil (va rog sa ma tineti la curent cu situatia).
Din experienta examenelor trecute rezulta ca este foarte importanta atitudinea interioara cu care te prezinti la examen, credinta ferma in obtinerea scopului propus. Aceasta influenteaza in mod subconstient si examinatorii (nu este superstitie). In ce va priveste, va rog sa fiti mai curajoasa pe viitor! Lupta de unul singur nu este simpla, e nevoie de permanenta auto-motivatie. Dar merita!
Inca o data, va felicit! Colaborarea noastra a fost un succes din punctul meu de vedere si, dupa cum se vede, ati reusit sa dezvoltati in mod echilibrat toate cele patru aspecte ale limbii.
Va doresc numai bine, si mentinem legatura, vreau sa stiu cum veti evolua in continuare!
Mult Noroc!

Update: Buna seara! Azi m-am gandit de cateva ori la dumneavoastra pentru ca azi a fost prima mea zi de munca la una din cele mai mari clinici de stomatologie din Londra. Am fost uluita sa vad nivelul la care se lucreaza aici. Cei de la clinica m-au desemnat sa lucrez pe langa un profesor de implantologie. Am avut ocazia sa vad, inca din prima zi, un pacient cu un sindrom foarte rar intalnit…unii medici il vad doar de cateva ori in viata, altii nu intalnesc un astfel de caz niciodata! A fost una din cele mai frumoase zile din viata mea si vreau sa impartasesc bucuria mea cu dumneavoastra pentru ca aveti o contributie enorma la realizarea visului meu! Va multumesc inca odata pentru rabdare si pentru tot ceea m-ati invatat!

Mihaela, C sat the IELTS exam on 25 May 2017:

My IELTS results are: Listening 7, Reading 7, Writing 7.5, Speaking 7, Overall:7.
Thank you so much! I was so happy to see my improvement in writing. I applied all your techniques.

Ana Maria, C sat the IELTS exam on 25 May 2017:

My result from 25th May is: Listening 8.5, Reading 7, Writing 7.5, Speaking 6.5, Overall:7.5.
Thank you for your help!

Alina, A sat the IELTS exam on 25 March 2017:

Dear Ms. Nela,

I am happy to report that I have received my IELTS score and it looks great: Listening 9, Reading 8.5, Writing 7.5, Speaking 8 – Overall 8.5
I am very grateful for your help and guidance throughout this process. I would also like to say that I appreciate not only the quality of our sessions (well structured, with relevant studying materials, very helpful exam tips and yes, even the occasional surprise-test:) but also the way you’ve encouraged me to be more confident in my own abilities. Thank you!

Sincerely,
Alina

Constantin, C sat the IELTS exam on 25 March 2017:

Listening 8.5, Reading 8.5, Writing 7, Speaking 7.

Catrinel, G sat the IELTS exam on 4 March 2017:

I am writing you to share good news: I sat IELTS exam 2 weeks ago and yesterday I received my score. I have a beautiful one, an 8.5 overall, with maximum points in listening and reading, 7.5 in writing and 8 in speaking.

I am enthusiastic about this result and I would like to express my gratitude for your help. You are part of this score. Thank you again!

Carolina, I sat the IELTS exam on 21 January 2017:

Vă mulțumesc nespus de mult pentru ajutorul acordat!

Modul de predare este excepțional , conformat cu nivelul fiecărui elev și adaptat în totalitate examenului. Într-un timp destul de limitat am ajuns să-mi depășesc nivelul superficial de engleză. Încrederea că voi reuși să iau examenul a început să crească de la prima ședință. Toate informațiile și materialele oferite au fost puse în practică de nenumărate ori, ceea ce m-a ajutat enorm să le însușesc. Am învățat din fiecare greșeală care a fost explicată și analizată. Datorită tuturor sfaturilor primite pe parcursul ședințelor reușeam să observ cum înaintez cu pași mici. În final am reușit să-mi controlez ideile pentru o structură mult mai corectă a eseului, să vorbesc mai fluent pe oricare subiect la prima vedere și nu în ultimul rând să citesc la viteză și să descifrez mult mai mult din partea de listening, care inițial îmi părea cumplită.

Pot să mă bucur de un overall 6,5 (Reading:7.5, Writing:6, Listening:6, Speaking:6) pe care nu l-aș fi atins sub nici o formă fără ajutorul dumneavoastră. Sunteți un factor de neînlocuit în dezvoltarea viitorului meu.
Cu drag,
Carolina

Olivia, S sat the IELTS exam on 21 January 2017:

I have to say that it has been wonderful working with you and I am forever grateful for you patience and guidance. Through our sessions I managed not only to perfect my language skills but also to boost my self-confidence in a way that I felt no pressure taking the exam.
Listening 8.5, Reading 9, Writing 7.5, Speaking 8.5, Overall 8.5.

Gabriela, C sat the IELTS exam on 22 September 2016:

God loves me so much!
Unul din paşii importanți catre UK este testul IELTS. E nevoie de multa muncă, perseverență, dorința dar sprijinul real vine de la profesor.
Felul dumneavoastră de a fi, nota veselă și optimistă, alături de cunoștințele dumneavoastră m-au determinat sa imi câștig încrederea şi să studiez într-o atmosferă relaxantă, cu access la resurse de ultima oră.
Dumneavoastră chiar vă pasă de engleza mea!
Va multumesc pt tot sprijinul.
Sunteti o persoana deosebita!
Sper sa va pot revedea pe viitor. Multa sanatate si fericire va doresc!
Va îmbrățișez!
Listening 8.5, Reading 8.5, Writing 7.5, Speaking 7.5, Overall 8.

Tutor’s Note: For more than a year, Gabriela worked hard to improve her English. Her initial level was B1, but she she appplied herself to working with all her energy. Her achievement is even more remarkable due to the fact that the preparation for the IELTS examination was simultaneous with her final university year. As her tutor, I was amazed at her unflinching determination. I feel honoured to have had her as a student!
May you be well and happy!
Here is a picture of Gabriela in London:

Eduard, M sat the IELTS exam on 16 July 2016:

Personal, sunt foarte multumit de colaborare. Chiar daca am avut putin timp la dispozitie, m-ati pregatit suficient pentru examen. Pregatirea a fost foarte la obiect, strict pentru ce se cere la acest examen, astfel nu am avut nici o surpriza in ziua examenului.
Ar fi fost mai bine daca m-as fi pregatit mai mult acasa (adica sa imi fac temele), dar din nou a fost problema timpului.
V-am recomandat si o sa va recomand in continuare la toti cunoscutii mei care doresc sa isi imbunateasca cunostintele de engleza sau sa promoveze un anumit examen.
Here is the result statement:
Listening 7, Reading 8.5, Writing 7, Speaking 7, Overall 7.5.

Codrin, B sat the IELTS exam on 16 July 2016:

Multumesc pentru tot ajutorul acordat! Nu reuseam sa ma descurc daca nu m-ati fi ajutat. Vreau sa va spun ca detineti un aport considerabil din succesul rezultatului la IELTS in ceea ce ma priveste. Astfel ca felicitarile se potrivesc amandurora!
Listening 6.5, Reading 8, Writing 6.5, Speaking 7, Overall 7.

Loredana, P sat the IELTS exam on 30 July 2016:

Va multumesc pentru colaborarea frumoasa avuta si pentru profesionalismul de care ati dat dovada la fiecare sedinta!
Nu am niciun cuvant de nemultumire, ba dimpotriva, ati stiut sa descoperiti exact latura care avea nevoie de cea mai multa exersare, ca sa spun asa, partea de speaking, si m-ati ajutat sa capat mai multa incredere in mine cu fiecare ora petrecuta impreuna!
Abordand impreuna fiecare proba a examenului in amanunt, am stiut exact ce anume se cere si scheletul fiecarui tip de eseu, astfel incat, nicio structura n-ar fi putut sa ma puna in incurcatura!
Mai mult, explorand o varietate mare de topic uri, m-a ajutat sa-mi imbogatesc vocabularul, si sa fiu pregatita la examen, indiferent de tema abordata de examinator!
Imediat dupa aflarea rezultatului, am sustinut si un interviu la compania de care va spuneam ca am fost contactata, si am inceput sa-mi pregatesc documentele necesare pentru a putea profesa in Marea Britanie!
Nu pot decat sa va multumesc inca o data pentru tot suportul oferit si pentru increderea pe care m-ati ajutat sa o capat de-a lungul sedintelor de pregatire!
Listening 7, Reading 7.5, Writing 7, Speaking 7, Overall 7.

Marius Alin, C sat the Police Academy admission exam in August 2016:

Sarut-mana!
In urma sedintelor de pregatire cu dumneavoastra am reusit sa asimilez un flux foarte mare de cunostinte necesare pentru admiterea la facultate, am inteles foarte bine tot ceea ce mi-ati predat ! Sunt foarte multumit de modul in care mi-ati predat si totodata de punctualitatea si seriozitatea dumneavoastra! Sunteti un profesor exemplar si vreau sa va multumesc pentru tot sprijinul si pentru toata increderea pe care ati avut-o in mine!
Va multumesc pentru tot! Va doresc multa sanatate ,multa fericire si totodata mult succes in cariera !

Ioana, G sat the IELTS exam on 16 July 2016:

Buna ziua,
Va contactez ca sa va multumesc pentru ajutorul oferit!
Am fost putin dezamagita de mine la writing, nu m-am incadrat in timp la prima parte… dar chiar si asa am reusit sa iau scoruri bune: overall 8, listening 8.5, reading 9, writing 7, speaking 7.5.
Va doresc mult succes in continuare si rezultate cat mai bune elevilor dvs !
Cu drag,
Ioana

Manuel, V sat the IELTS exam on 16 July 2016:

As putea spune ca am apreciat in primul rand rabdarea pe care ati aratat-o pentru ca stiu ca nu am reusit din prima sedinta sa ma conformez cu toate cerintele examenului IELTS. Cred ca cel mai mult mi-au folosit exercitiile de speaking pe care le-am facut impreuna deoarece la inceput imi era greu sa vorbesc in engleza, dar acum ma pot exprima cu mult mai multa lejeritate. Writing-ul, in special task 2, de asemenea nu a fost punctul meu forte, dar cred ca si aici am avansat. Am primit foarte multe materiale care m-au ajutat sa-mi imbunatatesc abilitatile pentru fiecare dintre cele 4 probe, iar testele pe care le-am facut impreuna au fost foarte asemanatoare cu modul in care s-a desfasurat examenul, ceea ce m-a ajutat foarte mult, cred eu. Chiar daca nu am facut foarte multe cursuri am simtit o imbunatatire dupa fiecare ora, iar rezultatele cred ca s-au vazut in final. Am apreciat de asemenea stilul de predare si faptul ca ati reusit sa ma faceti sa inteleg greselile pe care le faceam. Modul de lucru cat si temele au fost uneori “demanding”, dar acest lucru nu a facut decat sa ma ajute sa progresez mai repede. In final pot spune ca sunt recunoscator pentru indrumare si vreau in acelasi timp sa va multumesc pentru acest lucru deoarece sunt convins ca fara ajutor nu as fi reusit sa iau o nota multumitoare la examen. (Listening 7.5, Reading 7.0, Writing 6.5, Speaking 6.5. Overall: 7).

Andreea, B sat the IELTS exam on 16 July 2016:

Orele de pregătire sunt foarte bine structurate, fiind individualizate, potrivindu-se astfel nevoilor personale. În cadrul pregătirii pentru examen sunt atinși și explicați cu rabdare toți pașii necesari și sunt puse la dispoziție o varietate de materiale și diferite mijloace multimedia. Punand in balanta pasiunea pentru materia predata, vastele cunoștințe în afara domeniului de specialitate si simpatia pentru elevii săi, doamna profesor este reflexia unui adevărat mentor.
(Listening 7.5, Reading 8.00, Writing 6.5, Speaking 7, Overall: 7.5)

Daniel, V sat the IELTS exam on 2 April 2016:

Buna ziua,

Am hotărât sa ma inscriu la o facultate din Europa. Pentru aceste studii am avut nevoie de un certificat de limba engleza. Am găsit anunțul doamnei profesor Nela Beceru pe internet, lucru care mi-a făcut treaba mai ușoară.
Cursurile s-au desfășurat intr-un ambient plăcut și faptul ca eram singurul cursant m-a ajutat sa inteleg materia mai ușor. Încă din prima ședință, doamna profesor mi-a furnizat toate materialele necesare și mi-a explicat cele 4 probe pe care urma sa le susțin în cadrul examenului IELTS. Tot atunci am fost testat pentru a afla nivelul la care mă aflam. În continuarea cursului ne-am axat pe acele probe care mă puneau în dificultate. Toată aceasta experiența s-a acumulat și în final am reușit sa trec examenul cu o nota mai mult decât favorabila. (Listening 7.5, Reading 8, Writing 6.5, Speaking 6.5)
Mulțumesc încă o data pentru ajutor si susținere.

Ana, S sat the IELTS exam on 29 November 2015:

Perseverenta si ajutorul unui professional expert reprezinta dupa mine cheia catre succesul la IELTS. As putea spune ca perseverenta m-a insotit de la inceput cand m-am apucat pe cont propriu sa studiez, insa dupa prima incercare esuata cu note care nu-mi deschideau niciun drum (Listening 6.5, Reading 6, Writing 6 si Listening 6.5) am decis ca am nevoie de ajutorul unui profesionist. Astfel, am intalnit-o pe teacher Nely care mi-a deschis ochii si m-a ajutat sa descifrez secretele testului ce credeam ca n-am sa-l iau niciodata cu 7. Din punctul meu de vedere toate probele testului erau special concepute sa-ti puna bete in roate si sa nu ajungi la nota propusa. De exemplu, pentru Listening trebuia nu numai sa ai o atentie distributiva ci sa si estimezi ce expresie va trebui incadrata in lantul de discutii, la Reading, oricat de multe teste faceam tot nu reuseam sa ies din 5.5, 6 sau maxim 6.5. La Speaking simteam mereu ca raman fara cuvinte si idei iar Writingul, ce sa spun, a fost o adevarata provocare.

Cu toate astea, treptat, orele de pregatire si tactica doamnei profesor au inceput sa-si spuna cuvantul. Inarmata cu un munte de materiale, noutati si mici secrete pe care mi le explica si le testam impreuna pentru fiecare proba in parte, ma facea ca la fiecare sedinta sa imi doresc sa stiu mai mult si sa descopar noi rezultate. Imi amintesc ca la Writing, la partea de eseu, dna profesor incerca sa descifreze frazele care pareau ca nu se mai termina si nu au nicio relevanta. Am apreciat ca reusea tot timpul sa-mi modeleze frazele astfel incat eseul meu sa prinda contur si mereu imi amintea de cerintele testului si unde ar trebuie sa pun punctul pe I astfel incat sa iau o nota cat mai mare. Mi-a placut ca intotdeauna m-a incurajat si m-a facut sa am incredere in fortele mele si pentru asta ii multumesc din suflet. Rezultatele nu au intarziat sa apara si testul l-am luat cu note mai presus de asteptarile mele ( Listening 8, Reading 7.5, Writing 7 si Speaking 7.5).
Ii multumesc ca a pus suflet la fiecare sedinta, a avut incredere in mine si m-a ajutat sa-mi depasesc minusurile in toate cele patru probe.

Anca, M sat the IELTS exam on 8 October 2015:

…in legatura cu indrumarea pe care mi-ati oferit-o, nu pot spune decat ca a fost la subiect. Fiecare proba sustinuta a fost exact cum mi-ati descris-o. Asa ca voi face 2 -3 remarci la fiecare sectiune in parte.

Pentru Listening , desi ma consideram dinainte un intelegator bun al limbii, este foarte util ascultarea multor conversatii si efectiv completarea unor teste pentru ca iti poti da seama cat de repede poti procesa o informatie in alta limba si daca rezultatul il poti imbunatati doar sporind atentia sau vocabularul in cautare de sinonime sau chiar ambele variante. De regula la examen am observat ca se axeaza pe cat de repede poti intelege ce discuta doi indivizi , iar cuvintele de completat le regasesti in conversatie. Deci sunt foarte la indemana testele de excercitiu.

Pentru Reading, oricat de bine as fi inteles si vorbit limba engleza , fara orele petrecute impreuna nu treceam de 5. Foarte bune sfaturile despre cum trebuie “citit” un text amplu, sau cum spun britanicii , fast reading. Utile trucurile de a diseca un text fara a-l citi de la un capat la altul , ci pur si simplu de te folosi de topic sentence si sinonime pentru a deduce raspunsurile.

Pentru Writing….Well i must say that this was one of my dreadful nightmares. As fi vrut sa fie mai multe moduri in care sa va pot multumi pentru rabdarea cu care m -ati sustinut. Ati pus punctul pe i la aceasta proba , in ceea ce ma priveste. Am dobandit skill in a-mi organiza ideile si textul in asa fel incat sa fie macar digerabila informatia inutila pe care o trasmiteam.La aceasta proba daca nu lucram dupa indicatiile dumneavoastra nu aveam nici o sansa sa depasesc standardele IELTS. Toata sesiunea de teste efectuate si discutiile de la corectare au fost extrem de realiste si cel mai mult ma bucur ca am fost tot timpul evaluata la adevaratul nivel si nu mi-au fost exagerate performantele. Ati putea cu succes vinde un booklet “how to do improve your writing”, pentru ca fiecare critica primita a fost constructiva si totul s-a regasit si la examen.

Pentru Speaking, conversatiile noastre au fost pe subiecte foarte variate si asta a fost de ajutor. Pentru cineva, cum este si cazul meu, care lucreaza si discuta despre un singur domeniu in majoritatea timpul , ar fi fost foarte greu sa ma exprim la subiect sau chiar sa imi gasesc un raspuns. Asa ca toate testele m-au ajutat sa imi largesc vocabularul si sa gasesc un raspuns de ordin general pentru orice subiect.

Ca sa inchei, pe langa faptul ca va multumesc pentru toate sugestiile, criticile, informatiile , fara de care astazi nu as fi trecut un examen important pentru practica mea , as mai dori sa va urez mult succes in indrumarea altor aspiranti si multa rabdare la modelarea unor minti mai …”nefilologice”, cum a fost cazul meu.
(Listening: 9, Reading: 9, Writing: 7, Speaking: 7, Overall: 8)
Cu respect,
Dr.Anca M.

Ana, S sat the IELTS exam on 8 October 2015:

Listening 8, Reading 6.5, Writing 6.5, Speaking 7, Overall:7

Alexandru, B sat the IELTS exam in June 2015:

In primul rand as dori sa incep prin a va multumi pentru tot ajutorul si sprijinul oferit in demersul meu de a trece cu bine peste acest hop.

Nu am nici un negative feedback de oferit, asa ca voi trece direct la ce am apreciat cel mai mult :

– Maniera de a incuraja si a sprijini studentul atunci cand lucreaza. Pentru mine conteaza enorm acest aspect, pentru ca imi e mai usor sa ma gandesc ca ceea ce am scris e bun si ma stimuleaza ca data viitoare sa fie, de ce nu, grozav. Chiar daca calitatea nu e asa buna pe cat cred eu (uneori chiar eram usor uimit ca unele esee erau notate de dumneavoastra ca fiind 7.5+ desi recitindu-le mi se pareau groaznice ) dar faptul ca apreciati si punctati partile bune, e un stimul foarte bun in a ambitiona. Avand ocazia in liceu sa fac ore cu profesoare diferite, mereu eram dezamagit cand predam un eseu sau o lucrare si erau taiate propozitii intregi cu rosu, doar ca sa le gasesc reformulate sau scrise complet diferit pentru ca asa le vede profesoara ca fiind mai elaborate. It goes without saying, uram chestia asta…preferam sa stiu ca ce am scris e corect gramatical si cu timp si experienta sa fiu motivat sa devin mai amplu si elegant in a exprima ceva, decat sa stiu ca mi se taie toata munca. As putea spune ca acest aspect l-am apreciat cel mai mult in sedintele noastre de lb engleza.

– Maniera de a aborda pregatirea pentru examen. Proba de writing probabil e cea mai dificila pentru majoritatea in examenul IELTS, si era evident ca am de lucrat mult la ea, dar trebuie sa fiu sincer ca probele de speaking si reading nu le-am exersat. Cand am avut tema aceea cu multe subiecte de reading, trebuie sa recunosc ca eram oarecum plictisit sa citesc atatea subiecte. Dar cred ca lenea asta m-a determinat sa fiu mai eficient si sa caut metode de a gasi mai repede raspunsul, de a intelege cu adevarat ce inseamna skim reading. Si chiar daca la examen nu am avut cine stie ce timp ramas, am fost mult mai increzator stiind ca pot oricand sa rezolv marea majoritatea a intrebarilor in 30-40 de minute.

Proba de speaking a fost similara, nu am exersat cu adevarat inainte de primul test, ma gandeam ca trebuie doar sa vorbesc ok si nimic mai mult. Dar acele mici hinturi si o atentie mai deosebita pentru part 2 au facut diferenta. Un mic boost a fost si faptul ca vreo 3-4 zile inainte am vorbit numai in engleza intr-un mediu propice, dar am fost mult mai constient de faptul ca trebuie respectate niste reguli. Sunt intru totul de acord ca pregatirea pentru examen trebuie sa acopere toate probele si nu doar ce considera cineva ca este punctul lor slab. In acel grup ma numaram si eu, si rezultatele se vad, de la 7.5 reading am sarit la 9, si un increase de 0.5 la listening si speaking.

– Ajutorul enorm oferit in pregatirea probei de writing. Citisem pe net diverse reguli si sfaturi pentru writing, dar multe informatii si tips oferite de dumneavoastra s-au dovedit foarte utile. Nu consideram writing task 1 asa important, si era tratat de mine cu superficialitate. Materialele oferite si temele pe acest subiect m-au ajutat sa fiu mai confortabil in a aborda acest subiect.

In scoala nu mi-au placut niciodata orele de engleza pentru ca mereu eram descurajat din a scrie cum gandesc si incurajat sa folosesc fraze si expresii care erau placute pentru profesoara. Prin aceste sedinte am avut placerea de a descoperi o latura mult mai frumoasa in a invata o limba straina, asa cum ar trebui sa fie.
PS: Materialul oferit de dumneavoastra a fost foarte valoros, mi-a placut in special cartea pentru reading si gramatica.
(Listening: 8.5, Reading: 9, Writing: 7, Speaking: 8, Overall: 8)
Cu stima si respect,

Albert, M sat the IELTS exam on 30 April 2015:

Buna ziua,

Vreau sa va multumesc pentru pregatirea pentru examenul IELTS, aceasta a fost eficienta si obiectiva.
Materialele dedicate pentru examen pe baza carora am lucrat au reprezentat o simulare realista a acestuia, iar evaluarea severa a temelor a ajutat la proiectarea unei situatii pe masura asupra nivelului meu, fara a exista riscul de a ma supraestima in privinta rezultatelor. Totodata prezentarea aspectelor teoretice din cadrul sedintelor de pregatire a fost eficace ajutand la rezolvarea cerintelor ulterioare.
In concluzie referitor la pregatirea pentru IELTS prezint o atitutine pozitiva, rezultatele putand fi vazute din media examenului si anume 7.0.

Lidia, A sat the IELTS exam on 30 April 2015:

Mi-a placut extrem de mult sa lucrez cu doamna profesor Nela Beceru, reusind sa obtin 7,5 la Ielts intr-un timp foarte scurt. Apreciez faptul ca am primit materiale potrivite si bine structurate pentru a ma familiariza cu tipul de examen care urma sa il sustin. Am primit de fiecare data teme pentru a aprofunda cunostintele asimilate la sedintele de lucru. Acestea au fost corectate primind note corespunzatoare.
Metodele de abordare nu au fost critice, doamna profesor accentuand partile mele pozitive, pentru a-mi incuraja evolutia. Am observat o considerabila imbunatatire de la o sedinta la alta, rezultatul fiind multumitor si pe masura efortului depus.
Atmosfera de lucru a fost prietenoasa, destinsa, familiara, lucrand in ritmul propriu.
Consider ca am avut un mentor special, deosebit, adaptabil pentru diferite tipuri de caracter a studentilor.

Scroll to Top